Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer : 0 224 369 09 59
WEB https://nfkihl.meb.k12.tr
Adres : Çınarönü mah. Balkaya sok. No 4 Yıldırım /BURSA
VİZYON : Milli, manevi değerlerimizi, kutsallarımızı özümsemiş, vatanını milletini seven ve vizyonumuz doğrultusunda özlenen ve beklenen geleceğin yetişkinlerini Milletimizin hizmetine hazırlamaktır.
MİSYON : Yenilenmeye ve istişare kültürüne açık, ilim, bilim, teknik ve medeniyetin getirdiği veriler ile kazanımlardan azami derecede yararlanarak, Milletimize has milli manevi kazanımlarımızı, kültürümüzü, kutsallarımızı içine alan ve bunu akademik eğitimle de yoğurup harmanlayarak ulusal ve uluslar arası alanda kabul gören bir eğitim anlayışını hayata geçirmek ve bu başarıyı sürekli kalıcı kılmak, kalite kültürünü de kendisine ilke edinip, böyle çok yönlü spesifik ve kalkınma odaklı bir eğitim vizyonu amaçlamaktayız. Böyle bir vizyon doğrultusunda ülkemizin kültür ve medeniyetine hatta kalkınmasına da doğrudan katkı sağlamaktır.
BAŞARILAR : 2023 vizyonu kapsamında proje çalışmalarında orta öğretim kurumları arasında en hareketli okul ödülü

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (doğalgaz)
Pansiyon : yok
Servis :