BURSA / YILDIRIM - Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi

0 224 369 09 29 /0224 369 09 79
Çınarönü mah. Balkaya sok. No4 Yıldırım /BURSA
Vizyon
Nitelikli eğitimi sürekli kılan ve gelişen, ulusal ve evrensel boyutta topluma katkı sağlayan, insana ve çevreye saygıyı ilke edinen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen, mensubu olmaktan gurur duyulan bir okul haline geleceğiz.
Misyon
Biz Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak; Atatürkçü düşünce çizgisinde, yaratıcı ve özgürce düşünen, öğrenmeyi öğrenen; öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen,ekip çalışmasına inanan, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye inanan, öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak; çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız. Güzel ahlak ve davranışıyla örnek, hayat boyu öğrenmeyi ve ilerlemeyi hayat felsefesi olarak benimsemiş, anı ve geleceği daha iyi yaşanılır hale getirmek için gerekli bilgili ve donanıma sahip yetiştirdiğimiz gençlerle geleceğin Türkiyesini inşâ edebilmek misyonumuzdur.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim